Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Ondermijning - Rol voor de Urban Manager?

Symposium master Urban Management

Evenement

Op 20 maart 2020 organiseert de master Urban Management een symposium over ondermijning in de wijk.

We gaan in verschillende workshops op zoek naar antwoorden op vragen als: Hoe kunnen coalities tussen overheid, private partijen en burgers de negatieve ondermijnende dynamiek in woonbuurten omzetten in een positief tegenoffensief? Welke innovatieve impulsen zijn daar voor nodig? 

Het symposium is voor stedelijke professionals die meer willen weten over ondermijning en hoe daarmee om te gaan. Naast inspirerende sprekers en casussen, gaat u zelf aan de slag in workshops (meer informatie volgt. Inschrijven voor de workshops gebeurt ter plekke volgens het vol-is-vol principe).

Het symposium start om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) en wordt om 16.30 uur afgesloten met een borrel. Locatie: Wibauthuis, Wibautstraat 3b Amsterdam. Deelname is gratis.


Voor wie?

Dit symposium is interessant voor iedereen die actief is in sectoren waarin stedelijke vraagstukken worden aangepakt, zoals:

  • Stedelijke professionals
  • Partners in het stedelijke veld
  • (Voormalig) docenten van de master Urban Management
  • (Voormalig) onderzoekers van het speerpunt Urban Management
  • Studenten en alumni van de master Urban Management
  • Alle andere ge├»nteresseerden
     

Master Urban Management

De master Urban Management is een tweejarige deeltijd master voor stedelijke professionals die het verschil maken in de stad. Met hun kennis en vaardigheden nemen zij een sleutelpositie in bij de aanpak van complexe governance vraagstukken in de gebouwde omgeving. Sociale innovatie vormt daarbij een belangrijk handvat. Meer weten over de master Urban Management? Kijk op de website hva.nl/mum, mail: mum@hva.nl of bel: 06-21156699.

 

 

 

Gepubliceerd door  AKMI 5 februari 2020