Hogeschool van Amsterdam

Masters in deeltijd

Vind je een bepaald onderwerp in je vakgebied erg interessant en wil je je verder verdiepen in de theorie? Met een master ga je echt voor de inhoud.

Maar uiteraard is een mastertitel ook een krachtig signaal naar de arbeidsmarkt. Je laat ermee zien dat je de diepte bent ingegaan. De hbo-mastertitel is niet voor niets gelijk aan de universitaire mastertitel.

Je werkt in kleine groepen samen met docenten en medestudenten. Een behoorlijke groep experts bij elkaar. En dus kun je veel van elkaar leren. Je zet praktijkgericht onderzoek op en voert dit uit bij je eigen organisatie. Verder pas je nieuwe kennis en inzichten toe in je werk. Dat levert direct een verbetering op voor je eigen beroepspraktijk. Dat is de meerwaarde van een master via de HvA.

Een masteropleiding duurt één tot drie jaar, afhankelijk van de master die je doet. Je verwerft de internationaal erkende titel Master of Science (MSc), Master of Arts (MA), Master of Education (ME), of Master of Laws (LLM) .

Overweeg je een masteropleiding? Bedenk van te voren of deze opleiding bij je past. Is een master misschien te intensief? Bekijk dan onze cursussen.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 9 mei 2018