Hogeschool van Amsterdam

Informatieavond voor professionals 14 mei

Hogerop in je werk? Kom verder

Hogerop komen in je werk, je ontwikkelen in je vakgebied, bijblijven in je beroep – studeren naast je werk levert veel op. Kom verder op de Hogeschool van Amsterdam. Op dinsdagavond 14 mei nodigen wij je uit om te komen kennismaken met de vele manieren waarop jij je kunt ontwikkelen. Doe inspiratie op en stel je vragen aan docenten, loopbaancoaches en studenten.

Let op: Niet alle opleidingen nemen deel aan de informatieavond op 14 mei. Bekijk het overzicht van deelnemende opleidingen en cursussen. 

Je kunt je alleen aanmelden voor opleidingen en cursussen die een voorlichting geven. Informatie over de overige opleidingen en cursussen vind je op de informatiemarkt. 

Ben je geinteresseerd in een lerarenopleiding? Lees meer over de voorlichting over lerarenopleidingen tijdens de informatieavond.

Het programma van 18.00-21.00 uur


Plenaire sessies 18.30-19.00

Keuzes maken in je loopbaan

Hoe geef ik sturing aan mijn loopbaan in tijden van keuze-overvloed? HvA-docenten Toegepaste Psychologie Daphne Wiersema en Japke Ebbinge doen een voorzetje.

of

Twijfel je over een opleiding midden in je carriere?

Master Digital Design student Ramzi Sariddiene vertelt je waarom hij weer is gaan studeren midden in een succesvolle carriere en wat hem dat heeft gebracht. Deze lezing is in het Engels.

Twee voorlichtingsrondes 19.10-19.55 en 20.05-20.50

Inspiratie

Krijg inspiratie en informatie tijdens de voorlichtingsrondes van de opleidingen en hbo-cursussen die de HvA voor professionals heeft ontwikkeld. Meld je aan voor een sessie.

Gedurende de avond 18.00-21.00 uur

Kijk rond

Weet je nog niet hoe je je verder wilt ontwikkelen? Of twijfel je? Kijk rond op de informatiemarkt waar je al je vragen kunt stellen aan medewerkers, docenten en studenten van de verschillende opleidingen en cursussen.

Loopbaancoach

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een opleiding? Kom dan langs voor een kort gesprek met een van onze loopbaancoaches om je op weg te helpen. 
Aanmelden: vul eerst je gegevens in en kies daarna in de lijst onder 'Algemeen' voor een '10 minutengesprek met loopbaancoach'. 

Praktische vragen

Ook voor praktische vragen over inschrijving, het 21+-toelatingsonderzoek , studeren met een functiebeperking of persoonlijke omstandigheden kan je terecht op deze informatieavond.

Niet alle opleidingen zijn vertegenwoordigd op de informatieavond. Kijk op de webpagina van de opleiding van je keuze voor contactmogelijkheden.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 17 april 2019