Hogeschool van Amsterdam

Aanbod

Zoek je verdieping in je vak of wil je bij- of omgeschoold worden? Ga dan naast je werk studeren bij de Hogeschool van Amsterdam. Want de HvA staat midden in de Amsterdamse praktijk. Hier doe je nieuwe kennis en vaardigheden op die in jouw vakgebied van belang zijn en werk je aan vraagstukken die typerend zijn voor grote steden. Hier breng je jouw ideeën direct in de praktijk, samen met anderen.

Amsterdam biedt – met zijn grote diversiteit aan mensen, internationale georiënteerde bedrijven en organisaties en culturele klimaat gericht op vernieuwing – een geweldige leeromgeving.  Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Maak van Amsterdam ook jouw leerschool, laboratorium en inspiratiebron.

Zoek je verdieping?

Merk jij ook dat ontwikkelingen in je vakgebied snel gaan en omstandigheden op de arbeidsmarkt veranderen? Wil jij je kennis vergroten over de vraagstukken van morgen en je blijven ontwikkelen? Met een bachelor- of masteropleiding in deeltijd bij de HvA verdiep je je verder in je vak in een grootstedelijke context.

 

Wil je je omscholen?

Heb je na een paar jaar werken ontdekt dat je kracht elders ligt? Wil je professioneel een andere kant op? Bij de HvA kun je je omscholen op een manier die bij je past: met een bachelor in deeltijd, een duaal traject of een associate degree. Stuk voor stuk opleidingen die gebaseerd zijn op de (Amsterdamse) praktijk.

 

Wil je bijscholing?

Heb je als professional al werkervaring opgedaan? Ben je nu op zoek naar specifieke kennis? Of wil je doorgroeien binnen je functie? Bekijk dan ons aanbod cursussen en trainingen. Niet weer bij de basis beginnen, maar meteen nieuwe inzichten opdoen en kennis op grootstedelijk niveau.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 17 juli 2017