Centre of Expertise Urban Vitality

AISS Symposium 'De wereld in beweging' op 14 februari 2024

19 jan 2024 09:31 | Urban Vitality

Op 14 februari 2024 nodigt AISS u van harte uit voor ons symposium. De wereld in beweging: de kracht van beweging, sport & science voor positieve impact en verandering. Laat u inspireren door sprekers die thema's als impact, veerkracht en innovatie belichten vanuit sport en gezondheid.

De wereld in beweging In een tijd van ingrijpende veranderingen fungeert beweging, sport & science als krachtige motor voor positieve verandering, zowel binnen als buiten de sportwereld. Dit symposium draait om kennisdeling, het verbinden van praktijk en wetenschap, en het belang van samenwerken voor maatschappelijke impact.

Sprekers van de dag

Yannick Balk Psycholoog

Human Performance Team OTC Koninklijke Marechaussee. Yannick deelt zijn ervaring in het verbeteren van de mentale inzetbaarheid van het Koninklijke Marechaussee-personeel.

Nicolien Sauerbreij

Olympisch Kampioen Snowboarden Vancouver 2010. Nicolien Sauerbreij deelt haar inspirerende ervaring als topsporter. Nicolien vertelt ons hoe de veranderende wereld om haar heen invloed heeft gehad op haar prestaties en gezondheid.

Carl Verheijen

Olympisch Schaatser, Ex Chef de Mission OS 2022, Voorzitter Beweeg Alliantie VWS Carl deelt zijn ervaring van topschaatser tot voorzitter van de Beweeg Alliantie en hoe hij heeft bijgedragen aan een veranderende wereld.

Programma

Het programma begint om 12:30 uur en duurt tot 17:00 uur. Na afloop is er een gezellige borrel met hapjes, muziek en tijd om te netwerken. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op dit symposium en samen de brug te slaan tussen sport en wetenschap.

Locatie: Boelelaan 1109, VU-Campus OZW gebouw Voor meer informatie over het symposium, klik hier . Voor de tickets, klik hier .