Urban Technology

LEVV-NL Enquête Ontwikkeling Lichte Elektrische Vrachtvoertuigen

Voor gebruikers, producenten en verkopers van lichte elektrische vrachtvoertuigen

16 nov 2018 09:00 | Urban Technology

Via een online enquête willen wij inzicht krijgen in de ontwikkeling van lichte elektrische vrachtvoertuigen en elektrische transportfietsen in Nederland (LEVV-NL). LEVV staat voor licht elektrisch vrachtvoertuig. Het zijn voertuigen met elektrische aandrijving of (trap)ondersteuning en een maximaal laadvermogen tot 750 kg. Gebruikt, produceert of verkoopt u deze voertuigen? Dan vragen we om uw medewerking! De vragenlijst is ook in te vullen door bedrijven met een Stint.

De LEVV-NL enquête werd voor het eerst in 2016 uitgezet. Download de resultaten van toen

Doel van het onderzoek

In opdracht van van Connekt werken Loendersloot Groep, de Hogeschool van Amsterdam en Fietsdiensten.nl aan het project LEVV-NL. Het doel van LEVV-NL is om inzicht te krijgen in het aantal bedrijven dat LEVV’s gebruikt, wat de ervaringen zijn, en het aantal LEVV’s dat nu en naar verwachting in 2020 door Nederland rijdt.

Deelname en resultaten

De resultaten van deze enquête worden geanonimiseerd en samengevoegd, zodat het niet mogelijk zal zijn om individuele bedrijven te identificeren. Indien u een mailadres opgeeft, zal het eindrapport u na afloop van het project toegestuurd worden. Wij hopen dat u de tijd wilt nemen om de vragenlijst in te vullen. Bij voorbaat bedankt!

Contact

Voor meer informatie over de vragenlijst kunt u contact opnemen met Cecile van der Linden (Loendersloot Groep): Cecile.vanderlinden@loenderslootgroep.nl.