Urban Technology

Student voor de Stad: uitnodiging voor de uitreiking

6 jun 2014 12:38 | Afdeling Communicatie

De Gemeente Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam hebben samen het Student voor de Stad certificaat in het leven geroepen. Derde- en vierdejaarsstudenten van de HvA die met een studieproject een mooie bijdrage hebben geleverd aan de stad Amsterdam komen in aanmerking voor dit certificaat en maken kans op een geldprijs die ter beschikking wordt gesteld door de gemeente.

Dit jaar is het de eerste keer dat studenten zich hebben kunnen inschrijven voor het Student voor de Stad certificaat. Zes inzenders krijgen de kans hun idee te presenteren voor een deskundige jury die zal letten op kwaliteit, eigen initiatief en meerwaarde voor de stad. De jury bestaat uit o.a. uit Huib de Jong (rector van de HvA) en Freek Ossel (wethouder Onderwijs). De jury beoordeelt de presentaties en kiest drie winnaars.

De studenten die hun project zullen pitchen zijn: Mario Boot (Informatica), Manon Eekelder (Media, Informatie en Communicatie), Nour Khamis (Media, Informatie en Communicatie), Benny Stapel (Communication en Multimedia Design), Sid van Wijk (Technische Bedrijfskunde) en Bouchra el Zrak (Maatschappelijk werk en Dienstverlening).

De uitreiking is op donderdag 12 juni van 16.00-17.30 uur in het Kohnstammhuis, bij FLOOR (het debat- en activiteitencentrum van de HvA) Wibautstraat 2-4.

Van harte welkom!

Programma:

16.00 uur: Start en introductie door Huib de Jong

16.10 uur: Pitches van de inzenders

16.40 uur: Jury-overleg, pauzeprogramma

16.50 uur: Uitslag en uitreiking prijzen door wethouder Freek Ossel (Onderwijs)

17.00 uur: Borrel