Urban Management

Studenten bedenken citymarketingproject Zuidoost

Wie zijn de bewoners en bezoekers van Amsterdam Zuidoost

17 nov 2015 13:35 | Urban Management

Het digitale fotoplatform ZO! Zijn Wij is een idee van internationale studenten van de minor ‘City Marketing in Europe’. Betrokken HvA lector Willen van Winden legt uit hoe dit platform tot stand is gekomen. “ZuidoostPartners gaf studenten van Urban Management HvA (studenten uit Barcelona, Parijs en Amsterdam) de opdracht om een citymarketingproject te bedenken voor en door bewoners van Amsterdam Zuidoost.” aldus van Winden.

ZO! Zijn Wij’ brengt mensen in Zuidoost in beeld. ZO! Zijn Wij is een project van BIJLMERenZO in samenwerking met ZuidoostPartners. “Door foto’s met persoonlijke verhalen laten we zien wie de mensen in Amsterdam Zuidoost zijn. Mensen die wonen of werken in Amsterdam Zuidoost, evenals mensen die de wijk bezoeken.” aldus Stephany Biezen die in de organisatie zit.

Het studententeam Marketing 4 U won met het format: ZO! Zijn Wij. Het project wordt uitgevoerd door de redactie van   BIJLMERenZO en wordt gedragen door diverse organisaties en media in Amsterdam Zuidoost.

Bekijk hier de foto's op de website van Zo! Zijn Wij