Urban Management

Promotie Núria Arbonés Aran

Núria promoveert met haar proefschrift, ‘Capturing the Imaginary: Students and Other Tribes in Amsterdam’

Evenement

Op dinsdag 8 december promoveert Núria Arbonés Aran aan de Universiteit van Amsterdam. Ze schreef haar proefschrift, ‘Capturing the Imaginary: Students and Other Tribes in Amsterdam’ onder de hoede van promotor professor dr. Joep Leerssen (Universiteit van Amsterdam) en co-promotor lector dr. Willem van Winden (Hogeschool van Amsterdam).

nuria arbones 08

Núria Arbonés Aran

Núria Arbonés Aran studeerde Catalaanse taal, letterkunde en cultuur aan de Universitat de Barcelona en deed een master Spaanse taal en cultuur gecombineerd met Algemene Literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Verdere additionele educatie in marketing, in het bijzonder Urban en Place Marketing.

Núria Arbonés Aran houdt zich bezig met diverse onderzoeksprojecten. Onder haar leiding is momenteel een onderzoeksteam bezig met de voorbereidingen voor een langdurig onderzoek: "Toerisme ontwikkeling in Amsterdam Zuidoost: Amsterdam Zuidoost een aantrekkelijke plek voor bezoekers" Het onderzoek is in samenwerking met CAREM lectoraat Amsterdamse Kenniseconomie Willem van Winden, Urban Management Fieldlab Zuidoost en Amsterdam Zuidoost Partners.

Meer informatie over het onderzoek in Fieldlab Zuidoost

Gepubliceerd door  Urban Management 3 december 2015