Urban Management

Conferentie Community Service op 2 december 2015

Inspiratiedag op de VU

Evenement

De VU Community Service Conferentie: een inspiratiedag waar ervaringen en good practices worden gedeeld, en waar nadere informatie wordt verstrekt over de ambities van de VU op dit vlak! De doelgroep van de conferentie: geïnteresseerde docenten en studenten, opleidingsdirecteuren en –coördinatoren, portefeuillehouders onderwijs, andere geïnteresseerden. Naast sprekers van de VU en andere universiteiten zullen sprekers uit de stad zoals Achmed Baâdoud van Stadsdeel Amsterdam Nieuw West te horen zijn en zal HvA collega Esther Haverkort ,Programma Manager BOOT (Buurtwinkels Onderwijs, Onderzoek en Talentontwikkeling) hier een presentatie verzorgen over de projecten van Hva studenten in de wijken van Amsterdam.

vu

Voor informatie en inschrijven klik hier

Gepubliceerd door  Urban Management 24 november 2015