Urban Management

Vacature: junior onderzoeker (0,8 – 1,0 fte)

Speerpunt Urban Management

21 dec 2017 16:29 | Urban Management

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is voor het kenniscentrum van de Faculteit Maatschappij en Recht op zoek naar een junior onderzoeker. Als junior onderzoeker participeer je in enkele van de lopende onderzoeksprojecten van het speerpunt Urban Management. De nadruk ligt op kwalitatief onderzoek naar complexe stedelijke praktijken waarin tal van burgers, maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheden een rol spelen. De kennis die geproduceerd wordt staat ten dienste van de beroepspraktijk en wordt via bijeenkomsten en publicaties gedeeld.

Wij zoeken

Een junior onderzoeker met een afgeronde (research) master in maatschappij of gedragswetenschappen bij voorkeur in de richtingen politicologie, bestuurskunde, geografie/planologie of urban studies.

De kandidaat heeft:

• interesse in praktijkgericht onderzoek;
  • sterke affiniteit met stedelijke governance vraagstukken;
  • een flexibele houding en bereidheid om buiten kantooruren te werken;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • ervaring met en kennis van kwalitatieve data-analyse;
  • kennis van en ervaring met het werken via empirisch veldonderzoek verkregen data.

De afdeling

Deze vacature maakt deel uit van het lectoraat Coördinatie Grootstedelijke Vraagstukken. Het lectoraat houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van stedelijke governance met raakvlakken op sociale, economische en ruimtelijke kwesties. Het lectoraat ondersteunt het onderzoek van het Speerpunt Urban Management waarin de thema’s sociale en economische participatie, collaboratief ondernemen en inclusieve gebiedsontwikkeling centraal staan.

Wij bieden

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie Onderwijs-/onderzoeksmedewerker 2. Bij deze functie hoort de loonschaal 9 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 3.635,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling tot het einde van 2018. Verlenging is afhankelijk van gebleken geschiktheid en formatieruimte.

De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt de HvA (via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Informatie

Nadere informatie bij Andrew Switzer Msc., senior-onderzoek lectoraat Coördinatie Grootstedelijke Vraagstukken via vacatures@hva.nl (niet gebruiken om te solliciteren).

Sollicitatie

Klik op de link onderaan deze vacature om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op onze website WerkenbijdeHvA.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 10 januari.

Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 15 januari.