Urban Management

Congres Brave New Learning

Learning Apart Together

Congres

Hoe ziet de toekomst van leren eruit? Welke onderwijsvernieuwing vindt plaats in Amsterdam en daarbuiten? De conferentie Brave New Learning op 11 en 12 februari 2019 staat geheel in het teken van leren en ontwikkelen in de 21e eeuw. Leerkrachten, docenten en andere onderwijsprofessionals ontmoeten elkaar om met beleidsmakers en innovatieve bedrijven ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Kortom: twee dagen vol interactieve sessies, workshops, demo’s en keynotes.

De HvA is ook vertegenwoordigd. Onderzoekers van het HvA-speerpunt Urban Management geven op 11 februari een interactieve workshop over living lab House of Skills en Urban Management directeur Stan Majoor is op 12 februari een van de gastsprekers. Bekijk snel het programma.

De toegang bedraagt € 75,00 voor onderwijsprofessionals. Er geldt een studententarief van € 50,00, alle andere deelnemers betalen € 175,00. Een ticket geeft toegang tot de volledige conferentie, inclusief lunch en deelname aan sessies.

De conferentie Brave New Learning wordt georganiseerd door de OBA en ELIG.org ter ere van het 100-jarig bestaan van de OBA.

Gepubliceerd door  Urban Management 29 januari 2019