Urban Management

Ga mee op Urban Expedition!

Urban Management & WeMakeThe.City

Evenement

Tijdens het grootste stadsfestival van Europa organiseert Urban Management vijf verschillende events waaronder drie Urban Expeditions. Op vrijdag 22 juni kun je tussen 13:00-17:30 op verschillende plekken in Amsterdam bij ons terecht: Van Zuidoost tot Nieuw-West en alles wat daartussen ligt.

Stap in onze Mobiele Masterclass: we rijden je naar Zuidoost en naar Nieuw-West en leren je meer over actie-onderzoek in ontwikkelbuurten. Aanvang:  13:30 @ Pakhuis de Zwijger.

Ervaar co-creatie rondom Plein '40-45  en kom erachter wat termen als 'commoning,' de Co-City aanpak en de LabGov-methode inhouden.  Aanvang: 14:00 @ CoffeeMania, Slotermeerlaan 103.

Struin met ons door het Universiteitskwartier en doe mee met onze werksessies. Aanvang: 13:30 @ Binnengasthuistraat 9.

Gepubliceerd door  Urban Management 17 juni 2018