Focusgroepen in het Allard Pierson Museum

De beleving van bezoekers bij de tentoonstelling Crossroads

Evenement

In opdracht van het Allard Pierson Museum doet de Hogeschool van Amsterdam onderzoek naar de beleving van bezoekers bij de tentoonstelling Crossroads. Als bezoeker van het museum kunt u een goede bijdrage leveren aan dit onderzoek.

Wat is de bedoeling?

Binnen het project Tentoonstellingsmakers van de 21e eeuw wordt via focusgroepen onderzocht hoe bezoekers de tentoonstelling Crossroads ervaren. U krijgt eerst de mogelijkheid om Crossroads te bezoeken. Na uw bezoek zal u, onder leiding van de onderzoekers, in gesprek gaan over de tentoonstelling met andere bezoekers van het museum. In dit gesprek kunt u de ervaringen over het bezoek met elkaar uitwisselen. Uiteraard worden uw antwoorden anoniem en vertrouwelijk behandeld.

Wanneer vindt dit plaats?

Het onderzoek wordt uitgevoerd op:

• * Woensdag 13 december 2017 om 10.30 uur in de Regentenkamer
  • * Woensdag 13 december 2017 om 14.00 uur  in de Regentenkamer
  • * Donderdag 14 december 2017 om 10.30 uur  in de Regentenkamer
  • * Donderdag 14 december 2017 om 14.00 uur  in de Regentenkamer

U kunt zelf kiezen in welke groep u plaats neemt.

Waar?

Wat krijgt u hiervoor?

U ontvangt een VVV-bon ter waarde van 25 euro. Uiteraard is het bezoek aan het museum geheel kosteloos en staat tijdens de focusgroep wat eten en drinken voor u klaar.

Interesse?

Meld u aan via het digitale formulier!

Bij vragen kunt u mailen naar Guusje Hallema, g.hallema[at]hva.nl