Hogeschool van Amsterdam

Ecommerce Wikiweek

Meld je aan voor de Ecommerce Wikiweek

Evenement

Voorop blijven lopen in e-commerce, je (ecommerce) netwerk uitbreiden én inspirerende company visits bijwonen? Op 16, 17 en 18 juli 2019 organiseert het Centre for Market Insights samen met de Ecommerce Foundation de Ecommerce WikiWeek, een driedaagse refresher summer course waar je praktische inzichten en kennis opdoet over nieuwste trends en ontwikkelingen binnen e-commerce.

Je kan keynotes, workshops en trainingen bijwonen om te leren jouw bezoekersaantallen te laten stijgen (dag 1), die bezoekers te laten converteren (dag 2) en ze natuurlijk aan je te binden (dag 3). Er zijn inspirerende keynotes en workhops van o.a. Wouter van den Berg (Facebook), Patrick Dekker (We), Niek Veendrick (Greetz.nl) en nog veel meer! Zij leren jou de fijnste kneepjes uit het vak.

Meer dan 200 professionals

Naast het updaten van jouw kennis ontmoet je ook meer dan 200 professionals uit meer dan 30 verschillende branches. Een mooie gelegenheid dus om je netwerk uit te breiden en te leren van anderen uit het vak. Ook krijg je de gelegenheid om je in te schrijven bij exclusieve company visits gedurende deze dagen. De driedaagse summer course is bedoeld voor managers en professionals uit de e-commerce branche.

Heb je interesse en wil je erbij zijn? 

Meld je dan nu aan via deze link. Alumni van de HvA wordt een kortingstarief aangeboden van 50%. Mocht je de korting willen gebruiken, stuur een e-mail tav Mayke Steeman naar cmi@hva.nl

Gepubliceerd door  CAREM 4 april 2019