Meditatie at FLOOR

Met trainer Bram Aardenburg, HvA-student

Evenement

Heb je wel eens gedacht aan meditatie? Weet je niet hoe het moet? Of zoek je een goede ruimte met professionele begeleiding? Ervaar je veel stress en wil je een betere focus op je tentamens? Kom dan naar 'Meditatie at FLOOR' en ontdek het samen met onze trainer Bram Aardenburg (HvA-student).

Bram Aardenburg

Wat is meditatie?

Meditatie is communicatie met jezelf. Je maakt tijd vrij om voor een moment helemaal met jezelf te zijn. Het is een manier om te kijken naar wat er allemaal om je heen gebeurd.

Waarom zou je mediteren?

Meditatie zorgt voor een heldere geest, hierdoor kan je productief je dag beginnen. Soms heb je stress of ervaar je dat het allemaal te veel wordt. Meditatie zorgt voor die ruimte die je nodig hebt op een dag. Het verruimt je geest zodat je geen stress ervaar en je helder de dag kan beginnen!

Het is wetenschappelijk aangetoond dat meditatie ervoot kan zorgen dat je minder stress ervaart, compassie ontwikkelen en jezelf zijn.

Wanneer?

Iedere dinsdagochtend in januari, 8:30 - 9:00 uur

Wil je er ook bij zijn? Meld je aan en weet zeker dat je een plekje hebt!

Gepubliceerd door  FLOOR 6 december 2018