Kracht van Sportdata: Evenementen

Evenement

Virtual reality, blessurepreventie, smart stadions, machine learning, gepersonaliseerde feedback, data dashboards… met data en data science kan waarschijnlijk meer gedaan worden voor de sportwereld dan we ons realiseren. Niet alleen voor de topsport, maar ook voor breedtesport, sportevenementen en fan experience. Wat gebeurt er al op dit gebied en wat betekent sportdata daadwerkelijk voor de dagelijkse sportpraktijk?

Donderdag 17 mei, 19:00 - 20:30 uur, Kohnstammhuis

• Dr. Sander Klous, hoogleraar Big Data Ecosystems for Business and Society (UvA)

• Henk Markerink, CEO Johan Cruijff Arena

Hoe maakt de Amsterdam Innovation Arena gebruik van (big) data bij sportevenementen en welke rol spelen data bij het optimaliseren van fan experience en customer journeys? Sander Klous en Henk Markerink gaan dieper in op de datagedreven samenwerking tussen multinationals, startups, onderzoekers en studenten bij de Amsterdam Innovation Arena.

Dit evenement is onderdeel van een serie over Sportdata

Bekijk de hele serie

Zeker weten dat je een stoel hebt?

Zoals alle FLOOR-events is ook dit event gratis. Meld je aan, dan weet je tenminste zeker dat je kunt zitten.

Gepubliceerd door  FLOOR 8 februari 2018