Hogeschool van Amsterdam

Smaak Event

Jaarlijkse zomermarkt van de opleiding Voeding en Diëtetiek

Evenement

Zomermarkt waar eerstejaarsstudenten hun (gezonde) snackconcepten presenteren, vierdejaars hun onderzoeksresultaten tonen en er ook een symposium is voor professionals. Kom ook kijken en proeven!

Super foods

Smaak Event

Jaarlijkse zomermarkt van de opleiding Voeding en Diëtetiek

Donderdag 29 juni, 14:00 - 17:00 uur, Kohnstammhuis

Op donderdagmiddag 29 juni 2017 organiseert de HvA-opleiding Voeding en Diëtetiek het SMAAK event.

Programma

  • Proef (gezonde) snackconcepten van eerstejaarsstudenten.
  • Bekijk de onderzoeksresultaten van afstudeerders tijdens posterpresentaties.
  • Bezoek het symposium over de historie, filosofie, gastronomie en psychologie  van smaak.

Sprekers symposium

  • Garmt Dijksterhuis Wetenschappelijk psycholoog en docent bij de HvA-opleiding Voeding en Diëtetiek, gespecialiseerd in de perceptie van eten en smaak.
  • Maurits de Klepper Professioneel chef en docent Kooktechnieken bij hogere hotelschool Tio in Amsterdam.
  • Annelies van Wittenberghe Historicus en auteur van Smaak!; een kookboek dat de geschiedenis van smaak  illustreert in 120 historische recepten.

Kom je ook?

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook het Smaak Event gratis. Aanmelden volgt.

 

Gepubliceerd door  FLOOR 31 maart 2017