Knowledge Mile Lunch-Meetup #2

Naar een petflesvrije Knowledge Mile

Evenement

De Knowledge Mile heeft samen met Dopper de ambitie om de eerste 'PETFLESVRIJE' straat van Nederland te worden. Kom ook naar de lunch-meetup en denk mee en start je eigen project om deze ambitie waar te maken.

Knowledge Mile Lunch-Meetup #2

Een petflesvrije Knowlegde Mile!

Donderdag 11 mei, 12:00 - 13:00 uur, FLOOR-tribunes Kohnstammhuis

In samenwerking met Dopper heeft de Knowledge Mile de ambitie om de eerste 'PETFLESVRIJE' straat van Nederland te worden. Een straat waar nergens water uit petflessen wordt gedronken. Nederlands kraanwater is van wereldkwaliteit. Daarnaast heeft water uit flesjes een enorme ecologische impact, zowel qua productie, transport als qua afvalverwerking. Tel daarbij op dat water uit de kraan 1000x goedkoper is. Gelukkig is er een steeds grotere groep consumenten bewust van dit probleem en kiezen zij voor kraanwater in bijvoorbeeld hotels, sportclubs of op de werkplek.

Dopper daagt alle Knowledge Mile ondernemers, bewoners, studenten, docenten en bezoekers uit zich bij dit project aan te sluiten, om met elkaar een grotere impact te kunnen realiseren. Samen kunnen we de Knowledge Mile verder verduurzamen en werken we aan een slimme, gezonde en groene stad!

We nodigen al onze collega’s en studenten uit om deze challenge aan te grijpen om mee te doen.
Kom ook op 11 mei naar de lunch meetup om de horen hoe jij mee kunt doen.

Programma:
12:05       Introductie Knowledge Mile & aanleiding  (Maarten Terpstra)
12:15       Wat betekent PETfree + wat zijn de voordelen (Jens Kok - Dopper)
12:25       Voorbeelden van projecten die afgelopen tijd hebben plaats gevonden.

• Groep Katja Pasman, HRM docente: Psychologie van leren en veranderen bij High45
  • Groep Wieke Schrama - Smart city businessmodels met Hotel Casa Amsterdam
  • Master Urban Management – Knowledge Mile petflesvrij
  • Joris en Leon creëren zelf een ‘petflesvrij’- beweging binnen de HvA.

12:35 - 13:00  Vragen en antwoorden en hoe kun je zelf aan de slag gaan.

Kom je ook?

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook de Knowledge Mile Lunch-Meetup gratis. Meld je aan en weet zeker dat je een plaatsje hebt!

Gepubliceerd door  FLOOR 2 mei 2017