E-health en leefstijlprojecten in het werk van de diëtist/voedingskundige

Workshop

Wil je aan de slag met e-health en meer weten over hoe je dit het beste aanpakt? Laat je inspireren door de alumniworkshop ‘E-health en leefstijlprojecten in het werk van de diëtist/voedingskundige’ op vrijdag 17 november 2017.

Alumniworkshop voeding

In de eerste helft van de workshop vertelt Joyce Mantjes (PAZIO) over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van e-health. In de tweede helft geeft Gôkky Zeinstra (iResearch) een update over kidsmarketing en JOGG. Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag met interactieve opdrachten. Uiteraard sluiten we de middag af met een hapje en drankje.

Sprekers

Joyce Mantjes, projectmanager bij PAZIO, vertelt tijdens de workshop over de mogelijkheden van e-health in het werk van de diëtist/voedingskundige. Welke mogelijkheden en voordelen biedt internet jou als professional?Diëtist en projectleider Gôkky Zeinstra spreekt over haar werk bij iResearch en over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kidsmarketing en JOGG.

Studiepunten deskundigheidsbevordering

Wil je na afloop van de workshop een verklaring van aanwezigheid ontvangen in verband met jouw deskundigheidsbevordering? Stuur dan voor 10 november een mail naar alumni.voeding@hva.nl.

13.00 uur: ontvangst met koffie/thee

13.30 uur: presentatie Pazio, inclusief interactieve opdracht

15.00 uur: pauze met een drankje/hapje

15.30 uur: presentatie iResearch, inclusief interactieve opdracht

17.00-17.30 uur: afsluiting met een drankje/hapje

Pazio
Groenekanseweg 70
3732 AG De Bilt

Parkeren

Pazio biedt voor bezoekers parkeerplaatsen voor de deur (ingang is de 1e inrit rechts in de straat ‘Bildzigt’). Als deze plaatsen vol zijn, parkeer dan gratis in een van de straten rondom het gebouw .

Aanmelden

Je kunt je tot 10 november via onderstaande knop aanmelden voor de workshop. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Gepubliceerd door  Faculteit Bewegen, Sport en Voeding 2 oktober 2017