Hogeschool van Amsterdam

mw.  mr. K. Lont (Klasina)

Klasina Lont is per september 2015 studiecoach van de Master Legal Management. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Na een tijdje als jurist in de praktijk te hebben gewerkt, werkt ze sinds 2009 met veel plezier bij de opleiding HBO-Rechten van de HvA. Ze geeft voornamelijk les in de publiekrecht vakken (Bestuursrecht, Staatsrecht en Strafrecht). Ook is zij studieloopbaan- en afstudeerbegeleider.

Naast haar werk als docent zit ze ook in de Bezwaaradviescommissie van Stadsdeel West. Ze vindt het bijzonder fijn om op deze manier ook nog feeling te houden met de praktijk. Haar grootste interesse ligt op het gebied van coaching en de ontwikkeling van jonge professionals. In 2014 heeft ze een coachingsopleiding afgerond aan de Academie voor Innovatief Trainen. Het boeit haar ontzettend welke dromen mensen willen verwezenlijken en welke keuzes zij in het leven maken. Haar motto is vooral om niet alleen gefocust te zijn op de einddoelen, maar vooral ook te genieten van de weg er naar toe!