Hogeschool van Amsterdam

dhr.  M.N. Breedijk (Martin)

Docent / Onderzoeker / Projectleider SEDY project

Martin Breedijk is binnen SEDY (Sport Empowers Disabled Youth) actief als onderzoeker en projectleider. SEDY is een Europees project waarbij onderzocht wordt wat de beste manier is om vraag en aanbod van sport voor kinderen met een beperking op elkaar af te stemmen. Het doel is om de sportparticipatie en daarmee de sociale integratie van deze doelgroep te verhogen.

Parallel aan dit project is Martin bezig met de aanvraag voor een promotiebeurs. Daarnaast is hij docent bij de opleiding Sport, Management en Ondernemen en vanuit de HvA coördinator van de TopCoach5 opleiding.

Martin is bestuurslid en internationaal vertegenwoordiger van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Hij is bovendien lid van het audit committee van de Europese Triathlon Unie. Ook is hij actief als triatleet, voornamelijk in de tweede divisie voor Team Tegenkracht.

Martin is afgestudeerd docent Lichamelijke Opvoeding en heeft een master in de Sociaal-Culturele Wetenschappen, afstudeerrichting Cultuur, Organisatie en Management.