Hogeschool van Amsterdam

mw.  I.M. van Sligtenhorst-de Block (Yvonne)

Office manager Lectoraat Management van Cultuurverandering

Yvonne heeft ruim 26 jaar ervaring in ondersteunende functies. Haar kwaliteiten liggen op het gebied van Office Management/ Personal Assistant. Zij is geĆÆnteresseerd in veel onderwerpen, mag graag zelfstandig werken en denkt graag mee om processen te verbeteren c.q. te (her)structureren. Veelzijdig werk, een goede interne/externe communicatie, onderlinge samenwerking en wederzijds respect is belangrijk voor haar.

Werkervaring heeft zij o.a. opgedaan bij twee grote internationale advocaten- en notarissenkantoren (secretaresse plus), private vermogensbank (personal assistant/interne relatiebeheerder) en de Vrije Universiteit van Amsterdam (Personal Assistant/Officemanager bij de Faculteit der Aard- en Levenswetenschappen, cluster Aarde & Klimaat.

Opleiding

Yvonne heeft o.a. gestudeerd aan de MEAO (secretarieel), alsmede aan de Algemene Vakschool voor het Reisbureaubedrijf. Hiernaast heeft zij haar kennis/expertise vergroot door haar jarenlange werkervaring, aangevuld met diverse (vakgerelateerde cursussen) en haar gedrevenheid tot verdere zelfontplooiing.

Werkzaamheden

Sinds medio augustus 2015 is zij werkzaam in de functie van Officemanager voor het Lectoraat Management van Cultuurverandering.

Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit:
Centrale contactpersoon voor het Lectoraat.
Het bieden van specifieke secretariƫle en administratieve ondersteuning aan de Lector, waaronder ook agendabeheer. Het verwerken en toepassen van (management-)informatie. Bewaken en (her)structureren van werkprocessen. Het leveren van projectondersteuning. Algehele onderzoeksondersteuning t.b.v. van het gehele Lectoraat.