Hogeschool van Amsterdam

VSBfonds Beurs

Iedereen doet mee

Bij het VSBfonds kun je een beurs aanvragen voor (vervolg)studie of onderzoek in het buitenland na afronding van je hbo-opleiding in Nederland.

VSBFONDS BEURS

De VSBfonds Beurzen zijn bedoeld voor studenten die na afloop van hun hbo-opleiding een studie in het buitenland willen volgen. De vervolgstudie in het buitenland moet minimaal drie en mag maximaal vierentwintig aaneengesloten maanden duren. De beurs is niet bestemd voor stages, maar kan wel worden aangevraagd voor onderzoek. De beurs bedraagt maximaal €10.000 afhankelijk van de begroting van de aanvrager en de duur van de studie of onderzoek in het buitenland.

PROCEDURES

De volledige voorwaarden en het online aanvraagformulier voor de beurs vind je op de website van het VSBfonds. Een aanvraag moet uiterlijk op 1 maart worden ingeleverd bij de HvA-contactpersoon voor de VSBfonds Beurzen. De kandidaten doorlopen vervolgens een selectieprocedure binnen de HvA. Het document Procedures (zie hieronder) beschrijft de exacte aanvraag- en selectieprocedures voor HvA-studenten.

CONTACT

Heb je na het lezen van het document Procedures nog vragen over de VSBfonds Beurs, neem dan contact op met scholarships@hva.nl.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 17 mei 2019