Hogeschool van Amsterdam

Interessetest

Bij het kiezen van een studie is het belangrijk dat je een weloverwogen beslissing neemt. Je doet dat door verschillende acties te ondernemen. Een interessetest kan dan een goede eerste stap zijn.

Zit je in je examenjaar of heb je net je havo-, vwo- of mbo-4-diploma behaald? Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Doe dan een interessetest. 

Maak een afspraak om de uitkomst te bespreken met een keuzecoach via de paarse button onderaan de pagina. 

Heb je al gestudeerd of wil je je studiekeuze herzien? Kijk dan of een Keuze-3-daagse of een Studiekeuzetraject iets voor jou is. Als (oud) HvA-student kun je ook kosteloos terecht bij het Keuzespreekuur. In een gesprek van een half uur bespreek je dan met een keuzecoach jouw dilemma en maak je een actieplan. 

Wil je je oriënteren op een universitaire studie? Kijk dan op de website van de UvA voor informatie over een studiekeuzetest en -workshop

Vanaf oktober is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor het nabespreken van de interessetest. De inloggegevens voor het maken van de interessetest ontvang je nadat je een afspraak hebt gemaakt. Je kunt je via deze link aanmelden.

Het nabespreken duurt ongeveer 30 minuten.

Aan het maken van de interessetest en een nabespreking met een keuzecoach zijn geen kosten verbonden.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 1 november 2018