Hogeschool van Amsterdam

Stage, studie en afstuderen buitenland

Op deze pagina vind je alle informatie die van belang is voor, tijdens en na jouw periode in het buitenland.

International Office helpt je met:

  • vragen over stage- en studiemogelijkheden in het buitenland.
  • ​nominatie en registratie bij het partnernetwerk (bij een studie aan een van onze partnerinstellingen in het buitenland)
  • de aanvraag van beurzen.
  • het regelen van praktische zaken rondom je vertrek naar het buitenland. 
  • stempels/ handtekeningen voor een OV-vergoeding.
  • stempels/ handtekeningen om aan te tonen dat je een HVA-student bent​.

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met de stage- of minorcoördinator van je opleiding.

Heb jij al eens gedacht aan een studie of stage in het buitenland? Laat ons jou enthousiast maken! Going International is hét event van de HvA om inspiratie en tools voor het buitenland op te doen!

Going International zal plaatsvinden op woensdag 21 november en is bedoeld om jou te inspireren en tools te geven voor een internationale ervaring! Die ervaring kan via een internationale stage of een exchange in het buitenland. Het kan ook hier in Nederland door bijvoorbeeld een stage bij een internationaal bedrijf of via vrijwilligerswerk in een internationale context.

Kom jij luisteren naar het inspirerende verhaal van Nicolette Kluijver over haar buitenlandse avonturen? Wil je leuke workshops volgen en studenten met buitenlandervaring ontmoeten?

Check de website: hva.nl/goinginternational en meld je aan voor Going International 2018!

Save the date! 

Bezoek op 6 februari de jaarlijkse International Day, georganiseerd door het International Office. Laat je tijdens deze dag informeren over alle studie- en stagemogelijkheden in het buitenland.

Meer informatie volgt in december en januari. Bekijk deze flyer om een impressie te krijgen van de International Day 2018.

Travel world
Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 7 november 2018