Examentraining Nederlands 21+

Met deze examentraining bereid je je voor op de taaltoets Nederlands van het 21+-toelatingsonderzoek. Deze training is niet geschikt voor de vaktoets van de opleiding Leraar Nederlands. De totale studiebelasting is 24 uur: 12 contacturen en 12 uur zelfstudie.

Voor 21 +-kandidaten die zich met een training voorbereiden op het onderdeel Nederlands van het 21 +-toelatingsonderzoek. Deze training bereidt je niet voor op de vaktoets van de lerarenopleiding Nederlands. De totale studiebelasting is 24 uur: 12 contacturen en 12 uur zelfstudie.

• Minimaal aantal deelnemers 10.
  • De aangegeven data zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.
  • Ongeveer 5 werkdagen voor de start van de cursus ontvang je per e-mail alle benodigde informatie.

• Let op: het kan zijn dat de uiterste aan- en afmelddatum van de examentraining vóór de datum van de uitslag van de vaktoets valt.

Examentraining I - Uiterste aan- en afmelddatum: zondag 21 januari 2018

• Schrijfvaardigheid
  • Proefexamens

Leerdoelen

• Een goed beeld van de taaltoets Nederlands.
  • Ontwikkelen van lees- en schrijfstrategieën die voor deze taaltoets van belang zijn.

Materiaal en werkvorm

• Wordt tijdens de training uitgedeeld.

Studiebelasting

• Studiebelasting 24 uur: 12 contacturen en 12 uur zelfstudie

Kosten en betaling

€ 225,- exclusief deelname aan het 21+-toelatingsonderzoek

Je kunt betalen via Ideal of Credit Card (Mastercard en Visa, 3,77% extra kosten).
Deelnamekosten moeten betaald zijn, voordat je je aanmeldt voor de training.

NL52DEUT0428925111 t.n.v. Hogeschool van Amsterdam
onder vermelding van KP230102, Nederlands en jouw voor- en achternaam.

Wat stuur ik mee met mijn aanmelding?

Upload bij je aanmelding:

• Kopie van een geldig legitimatiebewijs (Nederlands paspoort, Nederlandse identiteitskaart, rijbewijs, verblijfsvergunning of een buitenlands paspoort).

Je meldt je aan via het digitale aanmeldformulier (volgt z.s.m.). Je aanmelding wordt alleen verwerkt als alle verplichte velden zijn ingevuld en de gevraagde documenten zijn toegevoegd.

Als je digitale aanmelding goed is afgerond, ontvang je een automatische ontvangstbevestiging. Dit is niet de bevestiging van inschrijving. Deze bevestiging van inschrijving ontvang je in een aparte e-mail.

Studentenzaken neemt binnen vijf werkdagen contact op bij eventuele onduidelijkheden.

Je ontvangt uiterlijk vijf werkdagen voor de start van de training een uitnodiging. Hierin staat de locatie en overige informatie die voor jou van belang is. Lees deze dan ook altijd goed door. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer eerst je spamberichten; de uitnodiging is een groepsmail en kan als spam gezien worden.

Heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem dan uiterlijk 4 werkdagen vóór de start van de training contact met ons op via toelatingstoets@hva.nl

• Annuleren is alleen mogelijk tot de uiterste afmelddatum. Als je daarna je aanmelding intrekt, wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht
  • Na aanvang van de training is geen (gedeeltelijke) restitutie meer mogelijk.
  • Mocht de training niet doorgaan vanwege te weinig kandidaten, wordt het volledige bedrag gerestitueerd.

Je aanmelding voor de examentraining Nederlands staat los van je:

• aanmelding voor het 21+-toelatingsonderzoek
  • aanmelding voor een opleiding aan de HvA.

• Deelname aan de Studiekeuzecheck is voor 21 +-kandidaten verplicht.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 10 oktober 2017