Examentraining Geschiedenis

Met deze training bereid je je voor op de vaktoets Geschiedenis van het 21+-toelatingsonderzoek. Totale studiebelasting: 45 uur: 15 contacturen en 30 uur zelfstudie.

Voor kandidaten die zich met een training voorbereiden op de vaktoets Geschiedenis van het 21+-toelatingsonderzoek.

• Minimaal aantal deelnemers per training: 10
  • De aangegeven data zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Examentraining I
Uiterste aan- en afmelddatum: zondag 14 januari 2018

Lesdagen

Donderdag 25 januari 2018
Donderdag 1 februari 2018
Donderdag 8 februari 2018
Donderdag 15 februari 2018
Donderdag 22 februari 2018

Lestijden

18.00-21.00 uur

In de training wordt behandeld:

• de tijd van jagers en boeren;
  • de tijd van Grieken en Romeinen;
  • de tijd van monniken en ridders;
  • de tijd van steden en staten;
  • de tijd van ontdekkers en hervormers;
  • de tijd van regenten en vorsten;
  • de tijd van pruiken en revoluties;
  • de tijd van burgers en stoommachines;
  • de tijd van wereldoorlogen;
  • de tijd van televisie en computer.

Materiaal en werkvorm

Je dient het materiaal voor de start aan te schaffen.

• Dik Verkuil en Tom van der Geugten (redactie), Geschiedeniswerkplaats.
    Geschiedenis Tweede fase havo. Handboek historisch overzicht.
    Tweede druk (Noordhoff Uitgevers, 2013) / ISBN: 9789001814762/ € 64,50
    Te bestellen via: www.vandijk.nl
    Levertijd: 3 dagen.
  • Oefenboek: Geschiedeniswerkplaats 2e fase havo. Historisch overzicht opdrachtenboek
    ISBN: 9789001814809/ € 21,75

€ 225,- , exclusief deelname aan het 21 +-toelatingsonderzoek.

Je kunt betalen via iDEAL of Credit Card (Mastercard en Visa, 3,77% extra kosten). Deelnamekosten moeten betaald zijn, voordat je je aanmeldt voor de cursus.

NL52DEUT0428925111 t.n.v. Hogeschool van Amsterdam
o.v.v. KP230102, Geschiedenis en jouw voor- en achternaam.

Wat stuur ik mee met mijn aanmelding?

Upload bij je aanmelding:

• Kopie van een geldig legitimatiebewijs (Nederlands paspoort, Nederlandse identiteitskaart, rijbewijs, verblijfsvergunning of een buitenlands paspoort).

Je meldt je aan via het digitale aanmeldformulier (volgt z.s.m.). Je aanmelding wordt alleen verwerkt als alle verplichte velden zijn ingevuld en de gevraagde documenten zijn toegevoegd.

Als je digitale aanmelding goed is afgerond, ontvang je een automatische ontvangstbevestiging. Dit is niet de bevestiging van inschrijving. Deze bevestiging van inschrijving ontvang je in een aparte e-mail.

Studentenzaken neemt binnen vijf werkdagen contact op bij eventuele onduidelijkheden.

Je ontvangt uiterlijk vijf werkdagen voor de start van de training een uitnodiging. Hierin staat de locatie en overige informatie die voor jou van belang is. Lees deze dan ook altijd goed door. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer eerst je spamberichten; de uitnodiging is een groepsmail en kan als spam gezien worden.

Heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem dan uiterlijk 4 werkdagen vóór de start van de training contact met ons op via toelatingstoets@hva.nl

• Annuleren is alleen mogelijk tot de uiterste afmelddatum. Als je daarna je aanmelding intrekt, wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht.
  • Na aanvang van de training is geen (gedeeltelijke) restitutie meer mogelijk.
  • Mocht de training niet doorgaan vanwege te weinig kandidaten,  wordt het volledige bedrag gerestitueerd.

Je aanmelding voor de examentraining Geschiedenis staat los van:

Deelname aan de Studiekeuzecheck is voor 21 +-kandidaten verplicht.

Gepubliceerd door  Dienst Studentenzaken 10 oktober 2017