Hogeschool van Amsterdam

Programma Opening Hogeschooljaar 2017

Halte Student Centraal - Onze waardevolle rol als gids

Donderdag 31 augustus spraken we over de student. Wat verwachten studenten bij start van hun studie van de HvA? Hoe kunnen HvA medewerkers daar in hun werk nog beter op inspelen? En hoe stimuleren medewerkers de student het beste uit zichzelf te halen?

Huib de Jong, voorzitter College van Bestuur, deelde zijn visie. Vervolgens nam presentator Rik van de Westelaken ons in één uur mee langs de verschillende haltes van de student. We bezochten studenten tijdens de studiekeuzecheck en bij hun stageplaatsen.  

Bekende HvA-docenten, waaronder onze Docent van het Jaar Youssef el Bouhassani, gaven ons een kijkje in hun contact met de student. Een sportpsycholoog gaf praktische tips over de mentale begeleiding van de student. Als laatste keken we naar het leven na de HvA: wat doen HvA alumni nu? Welke docenten zullen hen altijd bij blijven en waarom?  

Kortom: een kort maar krachtig programma om het jaar geïnspireerd te starten. Lees meer over de HvA Opening Hogeschooljaar 2017 in het nieuwsbericht 'Cruciale momenten in loopbaan student centraal bij opening HvA'. 


Ben je een HvA-medewerker?  

Kijk op MijnHvA voor meer informatie. 

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 18 september 2017