Hogeschool van Amsterdam

Locatie en route Opening Hogeschooljaar

Muziekgebouw aan 't IJ

Het Muziekgebouw aan 't IJ is te vinden op Piet Heinkade 1, 1019 BR Amsterdam. Het ligt op ruim 10 minuten lopen vanaf Centraal Station, 5 minuten vanaf ringweg A10 oost en 3 minuten met de tram (lijn 26) vanaf het Centraal Station.

Openbaar vervoer

Tram 26, halte Muziekgebouw. Minder validen wordt aangeraden om niet de steile loopbrug te nemen, maar om het Muziekgebouw binnen te gaan via de hoofdingang beneden aan de kade. De hoofdingang bereikt u door 75 meter naar rechts van de brug de weg naar beneden te volgen, om het haventje heen, langs het Mövenpick Hotel.

Te voet

Ruim 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. U verlaat het station via uitgang Noord (richting het IJ). Buiten rechtsaf de waterkant volgen. Bij de stoplichten (na 300 m.) rechtdoor, de grote weg omhoog volgen. Links ziet u Muziekgebouw aan 't IJ liggen.

Fiets

Onder Muziekgebouw aan 't IJ bevindt zich een fietsenstalling (gratis, 24 uur per dag geopend). U bereikt de stalling via een rolband rechts voor de hoofdingang. Vanuit de fietsenstalling kunt u binnendoor naar de entreehal/kassa van Muziekgebouw aan 't IJ.

Auto

Vanaf de Oostelijke ringweg A10, afslag S114 richting Centrum, via de Piet Hein tunnel.
Vanuit Haarlem, volg de S102. Actuele verkeersinformatie voor Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer. De 'Piet Hein' parkeergarage (ingang voor Passenger Terminal Amsterdam) loopt door tot onder het Muziekgebouw.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 7 juli 2016