Hogeschool van Amsterdam

Limitless

Maakt studeren met een functiebeperking aan de HvA toegankelijker

Studeer jij aan de HvA en heb je een functiebeperking? Het platform Limitless zet zich voor jou en je medestudenten in om studeren aan de HvA met een functiebeperking toegankelijker te maken. Wist je dat het platform wordt gerund door studenten die zelf ook een functiebeperking hebben? Zij vertellen je graag wat je kunt verwachten bij de HvA.

Op de hoogte blijven of meedoen?

Limitless organiseert bijeenkomsten rondom een bepaald thema, denk aan Solliciteren met een functiebeperking of Stress en burn-out. Deze bijeenkomsten zijn voor alle geïnteresseerden toegankelijk, zo leren we veel van elkaar! Daarnaast is er de mogelijkheid om je medestudenten op een informele manier te leren kennen tijdens een Get together, een uitstekende gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen.

Voor elke bijeenkomst geldt: kom je liever niet alleen? Neem gerust iemand mee!

Limitless is het platform voor en door HvA-studenten met een functiebeperking.

Het platform draagt hier aan bij door:

  1. te werken aan zichtbaarheid van studeren met een functiebeperking, bijvoorbeeld door het organiseren van een evenement in de Week van de Toegankelijkheid;
  2. de HvA van feedback en informatie te voorzien, denk hierbij onder andere aan deelname aan de stuurgroep Studeren met een functiebeperking;
  3. studenten met een functiebeperking met elkaar in contact te brengen, zoals tijdens een Get together en andere activiteiten.

Limitless wordt als platform gerund door vier HvA-studenten die zelf ook een functiebeperking hebben. Ze stellen zich hier graag aan je voor.

Meer informatie over de Limitless-stafleden volgt zo snel mogelijk.

Meer informatie over onze bijeenkomsten en activiteiten volgt zo snel mogelijk.

Deze HvA-studenten gingen jou voor en deelden hun verhaal met HvanA, het online magazine voor en door studenten en medewerkers van de HvA:

Je kunt je aanmelden voor nieuwsberichten over Limitless-activiteiten, je opgeven als peercoach of lid worden van het Studentenpanel+.

Kijk hier
Gepubliceerd door  Studentenzaken 2 juli 2019