Hogeschool van Amsterdam

HvA netwerk curriculumontwikkelaars

Houd jij je bezig met het (her)ontwerpen van (delen van) curricula? Ben je lid van bijvoorbeeld een leerplan-, curriculum- of toetscommissie? Ben je team- of minorcoördinator, projectleider curriculumvernieuwing, onderwijskundig ondersteuner of kwaliteitszorgmedewerker? Dan is dit HvA- netwerk interessant voor jou.

Waarover gaat dit netwerk?

Curriculum(her)ontwerp: we zijn er voortdurend mee bezig. Maar hoe pak je dat het beste aan? Wie betrek je erbij? Waar worden studenten en docenten enthousiast van? Hoe weten we wat wel en niet werkt? Wat kunnen we hierin van elkaar leren?

Het netwerk curriculumontwikkelaars wil kennis en ervaring delen, van elkaar leren door middel van het organiseren van bijeenkomsten en het bundelen en verspreiden van relevante informatie.

Meer weten?

Stuur een mail naar academie@hva.nl of kijk op de website van de HvA Academie op MijnHvA.

Samenwerking

Initiatief en ontwikkeling van dit netwerk is een co-productie van de afdeling Onderwijs en Onderzoek, de HvA Academie en diverse medewerkers uit verschillende faculteiten van de Hogeschool van Amsterdam. Contactpersonen: Ikina Morsch (i.m.w.morsch@hva.nl) en Peter Dekker (p.j.dekker@hva.nl).

Gepubliceerd door  HvA Academie 25 september 2017