Hogeschool van Amsterdam

Post-hbo-SPV

Voorlichtingsbijeenkomst

Op 22 november 2016 heeft de opleiding SPV een Voorlichtingsbijeenkomst. Kom ook naar de Voorlichtingsbijeenkomst om meer informatie over de opleiding te ontvangen en uw persoonlijke vragen te stellen.

Programma Voorlichtingsbijeenkomst

Het programma bestaat uit een voorlichting van 18.30 – 20.30, gegeven door SPV-docent drs. Ivonne van der Padt. U ontvangt algemene informatie over de opleiding en de toelatingseisen. Er is de gelegenheid vragen te stellen. Ook is er de gelegenheid om op uw persoonlijke situatie in te gaan. U kunt al uw vragen over toelating en haalbaarheid voorleggen aan de docent.

Voor wie is de Voorlichtingsbijeenkomst bedoeld?

De Voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor verpleegkundigen (MBO + HBO) die minstens twee jaar werkervaring hebben in de GGZ. Klik hier voor de toelatingseisen van de opleiding.  

Decennialange ervaring met het opleiden van SPV-en, en sinds twee jaar de POH-GGZ, heeft ons geleerd dat het belangrijk is om uitgebreid aandacht te schenken aan uw unieke situatie. Het is inspirerend om een nieuwe opleiding te gaan volgen om uw vakgebied te verbreden en te verdiepen. De organisatie hiervan naast een baan, een gezin of mantelzorgtaken vragen om een goede planning en organisatie. Ook daarover kunnen we u tijdens de Voorlichtingsbijeenkomst informeren. 

Locatie

De voorlichting van SPV vindt plaats in lokaal B2.06, Tafelbergweg 51, 1105 BD Amsterdam. 

Aanmelden voor de Voorlichtingsbijeenkomst?

Dat kan door een mailtje te sturen naar: 

Ivonne van der Padt:
Email: i.van.der.padt@hva.nl
Telefoon: 06-21158526

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 2 november 2016