Nationale Studenten Enquête 2016 van start

25 jan 2016 16:04 | Faculteit Gezondheid

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is weer van start gegaan. Alle studenten zijn per mail door Huib de Jong uitgenodigd om hun mening over hun opleiding te geven. Er kan worden deelgenomen tot 6 maart. Faculteit Gezondheid gebruikt de uitkomsten van de NSE om concrete verbeteringen in het onderwijs en de voorzieningen door te voeren. Eind mei zijn de resultaten bekend.

De NSE-campagne bij Gezondheid

Gezondheid voert ook dit jaar weer een eigen campagneweek. Deze valt in de eerste week van februari, bij aanvang van het tweede semester. In de centrale hal op de begane grond verrijst een NSE-café en NSE-bios, studenten kunnen er in gesprek gaan met leden van de Opleidingscommissies, en ter plekke de enquête invullen.

Campagne HvA-breed overgenomen

Gezondheid heeft voor haar campagne een eigen film en beeldmateriaal laten ontwerpen. Dit jaar heeft HvA Communicatie door dezelfde ontwerper en in dezelfde stijl posters en banners laten maken voor alle domeinen.

Bekijk de NSE-film

De film Een moment van reflectie is de campagnefilm waarmee Gezondheid haar studenten aanmoedigt hun mening te laten horen in de NSE. Bekijk hem ook!