Thirza en Sanne in voorbereiding op finale Research Award

19 nov 2015 09:48 | Faculteit Gezondheid

Op dinsdag 1 december staan Verpleegkunde-studenten Thirza de Graaf en Sanne Kapinga in de finale van de Research Award 2015 met hun pitch over familieparticipatie in de perioperatieve zorg. De voorbereidingen zijn in volle gang: de tips van de jury worden meegenomen en de Prezi-presentatie nog iets bijgesteld.

Samen met zeven andere kandidaten dingen Thirza en Sanne mee naar de Award. Voor hun onderzoek interviewden zij onder andere 63 chirurgen uit het Academisch Medisch Centrum. De jury gaf het duo na afloop van de halve finale complimenten voor de grondigheid van hun onderzoek en de concrete resultaten die daaruit kwamen. Meld je aan en steun Thirza en Sanne op dinsdag 1 december. De finale begint om 16.00. Voor het aanmeldformulier zie de e-mail van Communicatie-HvA van dinsdag 17 november.

Meer zien/weten?
Trailer van het onderzoek van Thirza en Sanne