Bibliotheek Eindhoven wint Gouden Gewei tijdens Verandercongres

Award in het leven geroepen door Communicatiestudenten HvA

13 jan 2016 09:57 | Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

Albert Kivits, directeur van Bibliotheek Eindhoven, is de trotse winnaar van het Gouden Gewei, de award voor de beste verandercase 2015. De jury van deze jaarlijks toe te kennen award roemde de Bibliotheek Eindhoven om de wijze waarop zij met respect voor het verleden de ‘bieb’ opnieuw op de kaart hebben gezet.

De uitreiking van het Gouden Gewei markeerde op feestelijke wijze de eerste editie van het Verandercongres dat communicatiestudenten van de Hogeschool van Amsterdam op 11 januari jl. organiseerden.

Drie verandercases

De eerste editie van het Verandercongres eindigde met een pitch van drie verandercases waarin bedrijven vertelden hoe zij een verandering hebben doorgevoerd. Naast Bibliotheek Eindhoven waren dit Marian Byvanck van OLVG en Eva van Halteren van BrandNewGame met een verandercase van Nationale Nederlanden. Marian Byvanck ging in op de fusie tussen het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Eva van Halteren vertelde over de inzet games in een kernwaardentraject bij Nationale Nederlanden. De jury bestond uit Huib Koeleman, Petra Koopmans van Porter Novelli en Cindy Schoonbeek van de Hogeschool van Amsterdam.

Verandercongres 2017

Noteer nu alvast in de agenda voor januari 2017: de tweede editie van het Verandercongres van de opleiding Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam. En wilt u in aanmerking voor Het Gouden Gewei, de award voor de beste verandercase van 2016? Nomineer uw organisatie door een mail te sturen naar m.smit@hva.nl.