RTV Noord-Holland zend documentaires studenten minor TV uit

30 jun 2015 10:53 | Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

Vanaf donderdag 9 juli t/m 30 juli worden vier nieuwe documentaires uitgezonden bij RTV Noord-Holland. De documentaires zijn gemaakt in opdracht van de zender door studenten van de minor Televisie van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de HvA.

De documentaires worden op de volgende data uitgezonden:

• 9 juli om 21.00 uur
    Paper Planes: het debuut van singer-songwriter Angelo Boltini
    De makers zijn: Hester Dijkstra, Raoel Koole, Patrick Slijkoord, Ilona Bosch en Eline Looman

• 16 juli om 21.00 uur
    Niet over ons zonder ons - Portret van Gerda Polman en de SP in Amstelveen
    De makers zijn: Minou van Woerden, Laura Turenhout, Channa Celbach en Stephanie van Akersloot

• 23  juli om 21.00 uur
    Gilat - Over het Gilattheater op de kinderafdeling van in het Amsterdam Medisch Centrum
    De makers zijn: Vince van Boven, Iris Jobben, Tim Knots en Carmen Admiraal

• 30 juli om 21.00 uur
    Zicht - Over intrigerende mensen en hun passie voor de beeldende kunst.
    De makers zijn: Nina Mulder, Thirza van Lier, Mitchel Verbond en Maarten Claeys

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Saskia de Boer, coördinator minor Televisie of kijk op  www.rtvnh.nl.