Twee HvA-teams in finale SpinAwards Young Talent

23 mrt 2015 15:13

Naast team Pleck heeft nu ook team Bricky een plek bemachtigd in de finale van de SpinAwards Young Talent. Tijdens de voorrondes kreeg dit team een wildcard. Er volgde een stemperiode waarbij er gestemd kon worden op alle teams met een wildcard. Team Bricky heeft in deze stemperiode het hoogste aantal stemmen gekregen en is door naar de finale! Beide teams bestaan uit studenten van de opleiding Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam.

Team Bricky heeft als doel om goedkope fietsen aan te bieden aan medestudenten. Ze ontwikkelden Bricky: een app waarmee studenten voor vijftig euro of minder een fiets kunnen scoren. Team Pleck ontwierp een applicatie die inzicht geeft in de beschikbaarheid van studieplekken in openbare ruimtes.

Op 26 maart presenteren de finalisten hun concept voor een vakjury en publiek tijdens de SpinAwards Inspiration Day 2015. De winnaars worden vervolgens bekendgemaakt tijdens de SpinAward Night op 16 april.