Digitale Media en Creatieve Industrie

(Voorheen Media, Creatie en Informatie)

Digitale Media en Creatieve Industrie (voorheen Media, Creatie en Informatie) is onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam en biedt vijf opleidingen aan: AMFI-Amsterdam Fashion Institute, HBO-ICT, Communicatie, Media, Informatie en Communicatie en Communication and Multimedia Design.

CMD-TTH-Medialounge-17-2

Bij HvA Digitale Media en Creatieve Industrie starten studenten hun zoektocht naar een eigen vorm, visie en vakmanschap. Zij leren tijdens hun opleiding ideeën vorm te geven. De studenten verrijken de samenleving met onderscheidende concepten, producten en diensten die een commerciële en een maatschappelijke waarde hebben. De praktijk is de inspiratiebron. Onze opleidingen zijn partner van de creatieve industrie.

Meer informatie over HvA Digitale Media en Creatieve Industrie

Gepubliceerd door  domein Digitale Media en Creatieve Industrie 24 oktober 2014