Hogeschool van Amsterdam

Centrale Diensten

Een overzicht van de Centrale Diensten van de Hogeschool van Amsterdam.

Administratief Centrum

Het Administratief Centrum van de Hogeschool van Amsterdam kent drie onderdelen: Financiële Administratie, Studentenadministratie en Personeels- en Salarisadministratie.
Studenten en medewerkers kunnen voor meer informatie terecht in de AZ-lijst op mijnhva.nl.
Aankomende studenten kunnen meer informatie vinden in de AZ-lijst onder Praktische zaken.

Vragen van studenten:
hva.nl/digitaalservicepunt
Studentenadministratie: Tel 020 595 1401

Vragen van medewerkers:
Digitaal loket AC
Servicedesk AC: Tel 020 595 27 00

Contact Secretariaat AC: Tel: 020 525 59 74

Bureau Nieuwbouw

Bureau Nieuwbouw realiseert onder verantwoordelijkheid van het College van Bestuur de  Amstelcampus, een open stadscampus aan de kop van de Wibautstraat. De Amstelcampus is de hoofdlocatie van de HvA. Bureau Nieuwbouw werkt nauw samen met de afdeling Huisvestigings Ontwikkeling van de UvA. Meer informatie?

Bekijk  www.hva.nl/amstelcampus of bel (020) 595 39 02.

Facility Services

Facility Services is binnen de Hogeschool van Amsterdam verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening ter ondersteuning van het onderwijs en onderzoek. Denk hierbij aan onderwijsfaciliteiten (onderwijslogistiek, onderwijszalen, beheer en inrichting, audiovisuele apparatuur) en faciliteiten in en om de gebouwen (onder andere catering, schoonmaak en beveiliging). 

De servicedesk is het centrale punt voor het aanvragen van dienstverlening, het melden van storingen en klachten en het stellen van vragen.

Contact Servicedesk FS: Tel: 020 595 1403
E-mail:  servicedesk-fs@hva.nl
Contact Secretariaat FS: Tel:  020 525 3203 

ICT Services

ICT Services (ICTS) is de ICT-organisatie binnen de Hogeschool van Amsterdam. ICTS is verantwoordelijk voor het leveren van de gemeenschappelijke ICT-basisdiensten en het beheer en onderhoud van de technische ICT-infrastructuur. Deze diensten worden, op basis van een Dienstencatalogus, verzorgd voor het onderwijs, de Centrale Diensten en stafafdelingen en bedienen ruim 45.000 studenten en 3000 medewerkers.

Studenten en medewerkers kunnen terecht bij de Servicedesk ICTS voor ondersteuning op het gebied van ICT-voorzieningen. 

Bezoekadres:

Weesperzijde 190
1097 DZ Amsterdam

Postadres:

Postbus 1025
1000 BA Amsterdam

Website:

start.mijnhva.nl
toegang met je HvA-ID en wachtwoord 

Servicedesk:

Telefoonnummer: 020 595 1402
Openingstijden: 08.00 - 18.00 uur

E-mail: servicedesk-ICTS@hva.nl
Twitter: @HvA_Student 

Secretariaat:

E-mail: secretariaat-icts@uva.nl 

Studentenzaken

Studentenzaken (SZ) is een algemene dienst binnen de HvA die de zittende en aankomende studenten ondersteunt en begeleidt. Aankomende studenten kunnen bij Studentenzaken terecht voor studievoorlichting en informatie over aansluiting van de vooropleiding op de gekozen studie. Daarnaast kunnen aankomende studenten voorbereidende trajecten volgen. Voor zittende HvA-studenten biedt Studentenzaken studie- en keuzebegeleiding en allerlei student- en studievoorzieningen (zittende studenten kunnen naar de intranetpagina).

Studiegerelateerde vragen Studievoorlichting: Tel: 020 595 1405 (werkdagen 09:30 – 16:00), E-mail:  studievoorlichting@hva.nl
Bedrijfsbureau Studentenzaken: E-mail:  bedrijfsbureausz@hva.nl

Een deel van de dienstverlening Studentenzaken vind je bij: http://www.hva.nl/onderwijs/praktisch 
(n.b. niet alle onderwerpen vallen onder de verantwoordelijkheid van Studentenzaken) 

De HvA Bibliotheek

Samen met de Universiteitsbibliotheek van de UvA vormt de HvA Bibliotheek de dienst Bibliotheken HvA en UvA. De HvA Bibliotheek verzorgt de informatievoorziening voor studenten, docenten en onderzoekers en biedt informatie, advies, een stimulerende leeromgeving en digitale diensten. Daarnaast organiseert de bibliotheek het leercentrum FLOOR van de HvA. Zie voor meer informatie en contact:  www.bib.hva.nl

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 1 januari 2017