Singer-Songwriteravond in eetcafé Oerknal

14 jun 2011 13:50 | Afdeling Communicatie

Op vrijdag 17 juni a.s. zal het podium van eetcafé Oerknal worden ingewijd met een Singer-Songwriteravond. De avond wordt georganiseerd door eetcafé Oerknal in samenwerking met het Amsterdams Studenten Festival.

De line-up zal bestaan uit beginnende singer-songwriters uit de Amsterdamse studentenscene, te weten Eva Bos, Froukje van der Velde, Simple People, Punya Hoek, Dave en Romy Akkerman. Zij wisten ijzersterke optredens neer te zetten tijdens het Amsterdams Studenten Festival in mei 2011. Vanaf 21.00 uur ben je van harte welkom om deze nieuwe talenten te komen bewonderen en toejuichen. Entree is gratis. Eetcafé Oerknal vind je in sportcentrum Universum, Science Park 306, 1098 XH Amsterdam.

Voor meer informatie: Marjolein van Uden

Mail: marjolein-91@live.nl