ACI Session #2: The digital future of Retail

27 mei 2014 11:58 | Afdeling Communicatie

Wat doet digitalisering voor retail? Wat zijn de kansen voor winkels en welke waarde kan de creatieve industrie daaraan geven? Interviewer Martijn de Greve voelt samen met het publiek onze gasten aan de tand over de digitale toekomst van de retailsector.

Samen met Info.nl , Amsterdam Economic Board en CLICKNL nodigen wij je uit voor de tweede 'Amsterdam Creative Industrie Sessions'. Praat mee en stel vragen aan de lector, de deskundige en het aanstormend talent.

Een exclusieve sessie voor (oud)studenten, ondernemers en andere geïnteresseerden die affiniteit hebben met de creatieve industrie en/of de retailsector.

Datum Donderdag 5 juni 2014

Programma 15:30 uur - Deur open 16:00 uur - Session 17:00 uur - Borrel

Locatie We zijn te gast bij Info.nl Sint Antoniesbreestraat 16 1011 HB Amsterdam

Direct aanmelden De ruimte is beperkt dus reserveer hier alvast je plek. Toegang is gratis.