Folia en HvA maken live radio tijdens open dag

13 mrt 2014 11:56 | Afdeling Communicatie

Op de HvA-open dag van 15 maart gaan Folia en HvA-studenten van de minor Radio samen live radio maken. Vier uur lang komen er gesprekken voorbij met docenten, studenten, bezoekers van de open dag, journalisten, politici en meer. Iedereen is welkom om dit van dichtbij mee te maken.

Uiteenlopende gasten schuiven aan, zoals Vera Spaans, eindredacteur van Het Parool, en Tanja Jadnanansing van de PvdA, die haar mening geeft over de aansluiting mbo - hbo. Singer-songwriter Latuperissa luistert de show op met zijn eigen liedjes. Luister mee, stem af op 103.3 (kabel) of 106,8 (ether) of luister naar de stream via AmsterdamFM.nl .

Wanneer: A.s. open dag, zaterdag 15 maart, 10.00 - 14.00

Waar: Benno Premselahuis (begane grond), Rhijnspoorplein 1, Amsterdam

Wie: Jim Janssen, Paul van de Water, Clara van de Wiel (Folia) Studenten minor Radio (HvA)*

Gasten: O.a: Vera Spaans (Eindredacteur Parool), Tanja Jadnanansing (2e kamerlid PvdA), Kees Lammers(projectleider Amstelcampus), Sunny de Blok (student Honoursprogramma), Sjoerd Jans (CREA), Martin Haring (ondernemerschap DMCI), Roeland Müller (Hoofdredacteur Amsterdam FM), Saskia de Boer (docent HvA), Latuperissa (muzikant).

* De minor Radio is een minor van de opleiding Media, Informatie en Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam.