Uitnodiging Amsterdam Creative Industries Session #1 : Digital Fashion - Hype or here to Stay?

17 dec 2013 14:00 | Afdeling Communicatie

Op 9 januari nodigen de HvA, Amsterdam Fashion Week, de Amsterdam Economic Board en CLICKNL u uit voor de eerste sessie in de reeks 'Amsterdam Creative Industries Sessions.'

Deze sessie gaat over de revolutie die 'Digital Fashion' teweegbrengt binnen de industrie, het onderzoek en het onderwijs.

Cross-over: ICT & Fashion

Onder leiding van Martijn de Greve wordt Hein Daanen, lector Fashion Research & Technology, aan de tand gevoeld over dit veelomvattende onderwerp en kunnen aanwezigen in de zaal hem vragen stellen over zijn huidige onderzoeksprojecten en de te verwachten ontwikkelingen de komende jaren. Ook Henk Reulink zal aanwezig zijn, die als hoofd R&D bij het ministerie van Defensie een verrassende blik zal werpen op het belang van Digital Fashion voor het leger. De kans voor de creatieve industrie om een inzicht te krijgen in de mogelijke cross-overs tussen mode en ICT.

Nieuwjaarsborrel

De sessie vindt plaats op donderdag 9 januari 2014 van 16.00 tot 17.00 uur in de filmzaal van Amsterdam Fashion Institute (AMFI) . Aansluitend bent u ook van harte welkom bij de nieuwjaarsborrel van Amsterdam Creative Industries.

____________________________________________________________________________________

Over Amsterdam Creative Industries

Amsterdam Creative Industries is het landelijke Centre of Expertise voor de creatieve industrie en ICT. Founding Partners Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Inholland hebben met het Centre één voordeur gecreëerd voor praktijkgericht onderzoek, onderwijs en scholing. Zo zijn met Amsterdam Creative Industries 33 creatieve industrie en ICT opleidingen,10 locaties, 13.000 studenten en 20 lectoraten voor de industrie ontsloten.

Sessions

Tijdens de Amsterdam Creative Industries Sessions wordt een actueel onderzoeksproject samen met het publiek bestaande uit ondernemers, studenten, docenten en onderzoekers kritisch onder de loep genomen. De Sessions vinden steeds plaats op 1 van de 10 locaties die door Amsterdam Creative Industries verbonden worden. De Amsterdam Creative Industries Sessions worden georganiseerd i.s.m.:

logos