Seminar SBR op 7 maart live te volgen

5 mrt 2013 14:35 | Afdeling Communicatie

In hoeverre zijn ondernemers voorbereid op SBR (Standard Business Reporting), en benutten ze de voordelen hiervan? De Hogeschool van Amsterdam deed onderzoek onder ruim 1.000 MKB-bedrijven en onthult de resultaten op 7 maart tijdens het seminar SBR en het MKB.

Niemand hoeft deze primeur te missen, want de resultaten zijn live te volgen via het online webinar.

Standard Business Reporting is vanaf 2013 dé standaard waarmee bedrijven, overheid, banken en de Belastingdienst financiële gegevens uitwisselen. Maar zijn ondernemers wel goed op de hoogte van de voor- en nadelen van deze nieuwe standaardisering.

De primeur beleven

A.s. donderdag 7 maart worden de onderzoeksresultaten gespresenteerd en zullen sprekers van o.a. Belastingdienst, de Kamer van Koophandel, de banken, de NBA en MKB-Nederland de onderzoeksresultaten bespreken.

Kun je er niet bij zijn, maar wil je de primeur niet missen? De HvA biedt geïnteresseerden de kans om direct op de hoogte te blijven. Het seminar is op donderdag 7 maart tussen 13:00 en 17:30 uur live te volgen via de website met HvA-webcolleges . Hiervoor moet (kosteloos) Silverlight geïnstalleerd worden. Het webcollege blijft hierna via deze link in te zien.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het project 'SBR in Bedrijf' op de website van expertisecentrum Instant Reporting . Bekijk het hele programma van het seminar op de website van CAREM . Voor inhoudelijke vragen over het seminar kunt u mailen naar e.melse@hva.nl . Vragen over aanmelden of andere praktische vragen kunt u sturen aan carem@hva.nl .