Feest 10-jarig jubileum HvA-minor Ondernemerschap

Evenement

De HvA-minor Ondernemerschap bestaat 10 jaar! Op 10/10/15 vindt het grote, bríljante, 10-jarig jubileumfeest van de minor Ondernemerschap in Pakhuis de Zwijger. Met een awardshow, karaoke en alle bekende gezichten van de minor.

Studenten en docent minor Ondernemerschap eten samen een broodje

Jubileumfeest

Op 10 oktober 2015 wordt het jubileum van de minor uitgebreid gevierd. Met al die ondernemers die de afgelopen 10 jaar voor mooie ideeën hebben gezorgd! Het wordt een heuse Awardshow in Pakhuis de Zwijger waar alle foto’s en video’s van de afgelopen 10 jaar aan bod zullen komen. Alle docenten zijn er natuurlijk, en we zullen aandacht geven aan de meest bijzondere, meest hilarische en beste ideeën uit het afgelopen decennium.

Programma-onderdelen

•     Awardshow
Welk idee uit de afgelopen 10 jaar was het origineelst? Welk team is het meest succesvol? En wie kan het állerbeste karaoken? Tijdens het jubileum worden deze awards door o.a. Huib de Jong (rector Hogeschool van Amsterdam) en Boris Velthuijzen van Zanten (founder The Next Web) uitgereikt aan de meest bijzondere en succesvolste bedrijven uit de minor.

•     Muziek
Natuurlijk wordt er tijdens het jubileum flink gefeest. Vincent Reinders van 22tracks komt draaien en zorgt ervoor dat alle voetjes van de vloer gaan.

•     Special guests
Bekende ondernemers uit het netwerk zijn aanwezig. Onder leiding van alumnus én founder van de succesvolle bedrijven Greenclaim en Vlucht-Vertraagd, Tom van Bokhoven, worden deze speciale gasten aan de tand gevoeld en gaan zij in discussie met het publiek.

•     Karaoke
En natuurlijk mag karaoke niet ontbreken. Elke deelnemer aan de minor kreeg er tijdens de introductie al mee te maken en wordt nog zwetend wakker bij de gedachten aan zijn/haar karaokedebuut. “Karaoke is onderwijs” aldus Martin Haring. Wil je revanche nemen voor die performance tijdens de introductie? Nu kan het!

Locatie

Het event vindt plaats in Pakhuis de Zwijger. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer én er is een parkeergarage in de buurt. Klik hier voor een routebeschrijving.

Prijs

Voor slechts €10,- ben je getuige van het jubileumfeest. Je kunt bestellen via Eventbrite.  Meer informatie is te vinden via www.minorondernemerschap.nl/jubileum.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 17 september 2015