HIB-studiemiddag: Internationalisering

Internationalisering doe je samen: de docent maakt het verschil

Evenement

Op donderdag 4 juni van 12.00 – 17.30 uur organiseert het Hogescholenoverleg Internationale Betrekkingen (HIB) bij de Hogeschool van Amsterdam een seminar over internationalisering.

IBL

Gedurende het HIB-seminar gaan we met elkaar en de beleidsmakers van gedachten wisselen over de manieren waarop internationalisering in de dagelijkse praktijk (het geven van onderwijs en het verrichten van onderzoek) het beste ingezet en ontwikkeld kan worden.

In zes workshops worden vervolgens ervaringen en best practices gepresenteerd op het gebied van de internationalisering van het curriculum, de didactische vaardigheden en bekwaamheid van docenten, Erasmus+, taalbeleid en de joint- en double degree als samenwerkingsvorm.

Voor wie is het seminar bedoeld?

- Beleidsmedewerkers Internationalisering
- Medewerkers International Offices
- Opleidingsmanagers
- Docenten met en zonder internationaliseringstaken
- Collega’s die meer over de genoemde onderwerpen willen weten

Programma

Kijk voor het volledige programma en de inhoud van de workshops de officiële uitnodiging.

Meer informatie en aanmelden

Deelname aan het seminar kost €75. Aanmelden kan via het digitale formulier. Voor meer informatie kun u mailen naar Dirk Cornelissen van de Vereniging Hogescholen.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 8 mei 2015