Kanen bij de Campus

Evenement

Elke donderdag van 15.00 - 20.30 uur kun je op het Wibauthof opnieuw aanschuiven bij Kanen bij de Campus. Foodtrucks van lokale leveranciers serveren gezond en ambachtelijk voedsel voor rond de 5 euro. Op deze foodmarkt op staan ook student-ondernemers en voor muziek wordt gezorgd.

Kanen bij de Campus_Poster

LET OP! KANEN BIJ DE CAMPUS GAAT 24 SEPTEMBER NIET DOOR I.V.M. HET WEER. 1 oktober laatste keer!Kanen bij de Campus is terug! Nu voor café FEST op het Wibauthof. Kom langs voor een lekker drankje en hapje.

Meer informatie

Kanen Bij de Campus strijkt elke donderdag neer op het Wibauthof. Aanvang: 15.00 u. Zie ook www.facebook.com/kanenbijdecampus

Neem voor meer informatie contact op met Angelica Baltus, communicatieadviseur Campusontwikkeling: a.c.a.baltus@hva.nl/ 06-51 08 44 37.

Gyrosstand op Foodmarkt Kanen Bij
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 24 september 2015