Zoeken
Loading
Open Dag

Communication and Multimedia Design

Een mobiele applicatie voor het Lowlands festival. Een online campagne van een museum. Via Twitter en Foursquare je vrienden op de hoogte houden van waar je bent. De maatschappij digitaliseert en zonder interactieve media zou die er heel anders uitzien. Wat er nu allemaal kan is slechts een fractie van wat de toekomst te bieden heeft. Studeer je Communication and Multimedia Design, dan leer jij hoe je met interactieve media producten kunt maken, diensten kunt verbeteren en organisaties kunt optimaliseren.

Iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig en voel je je betrokken bij wat er in de maatschappij gebeurt? Ben je creatief genoeg om dit te vertalen naar interactieve digitale producten en diensten? Dan is Communication and Multimedia Design voor jou misschien de juiste opleiding. Tijdens je studie werk je veelvuldig in teamverband aan projecten. Het is belangrijk dat je je goed kunt inleven in de toekomstige gebruikers van jouw product of dienst.

New Picture (19)

Aan het woord

Didi Koller (23), afgestudeerd in 2011

‘Je leert tijdens de opleiding alles over online marketing en ontwerpen’

Lees meer

Wat wil je worden?

Binnen het vakgebied interactieve media kun je bijvoorbeeld aan de slag als interaction designer, visual interface designer, front end developer, contentmanager of projectmanager.

Waarom Communication and Multimedia Design bij de HvA?

StudiekeuzeEen studie kiezen heeft gevolgen voor je toekomst. Je wilt graag op de juiste plek terechtkomen, waar je het beste uit jezelf kunt halen. Daarvoor is het belangrijk dat je het studiekeuzeproces stap voor stap doorloopt. Je onderzoekt je interesses, talenten en mogelijkheden voordat je een studie kiest. Betrek andere mensen, familie, vrienden en je loopbaanbegeleider op school, bij je keuzeproces. Zij kunnen je zowel helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf als in bepaalde opleidingen en beroepen. Kijk op www.hva.nl/hulpbijstudiekeuze en ontdek welke stappen jij kunt zetten.

Het filmpje hieronder is een impressie van het evenement CMD 10 jaar dat op 9 juli 2013 plaatsvond.