Zoeken
Loading
Open Dag

Bedrijfskunde MER

Stel je voor dat je bij een bank werkt die plotseling wordt overgenomen door zijn grootste concurrent. Of je bent in dienst bij een producent van levensmiddelen en je bedrijf is klaar om naar de beurs te gaan. Dat zijn grote veranderingen met grote consequenties. Als je Bedrijfskunde MER hebt gestudeerd, kun je de organisatie hierbij helpen. Je weet hoe je de situatie moet analyseren en kunt het management adviseren. Of het nu gaat om overnames, wetswijzigingen of reorganisaties, als je Bedrijfskunde MER hebt gedaan kunnen organisaties je vaak goed gebruiken.

Is Bedrijfskunde MER iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in de bedrijfskundige kant van een organisatie? Vind je het leuk om bedrijven snel en succesvol te laten inspelen op allerlei invloeden, van binnenuit of buitenaf? Dan is de opleiding Bedrijfskunde MER (BKM) misschien iets voor jou.

Van juridisch medewerker tot personeelsfunctionaris

Met de titel BBA (Bachelor of Business Administration) op zak ben je breed inzetbaar op de arbeidsmarkt. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als organisatieadviseur, juridisch medewerker of directiesecretaris. Zo begeleid je veranderingen op het gebied van interne bedrijfsvoering, kwaliteitsmanagement of human resource management. Je geeft de directie advies bij allerlei vraagstukken en maakt misschien zelfs deel uit van het management.

De volle breedte

Aan het woord

Dagmar Boer, 2e jaar Management, Economie en Recht

Ik heb voor de studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Amsterdam gekozen. Niet alleen omdat ik geïnteresseerd ben in de juridische aspecten van een organisatie. Ik wil door deze studie kunnen inspelen op alle invloeden van binnenuit en buitenaf.

Lees meer

De opleiding BKM is een brede, praktijkgerichte studie. Tijdens de opleiding verdiep je je in organisatorische, financieel-economische en juridische aspecten. Dankzij de breedte van de vakken leer je verbanden te leggen tussen verschillende organisatorische vraagstukken en zie je snel waar een bepaald probleem zit.